onsdag 19 november 2014

SELMA DAG

Idag har jag o Selma trotsat vinterkylan och promenerat (vankat fram) på djurgården! Det har verkligen börjat bli kallt nu även om snön lyser med sin frånvaro. Vi spanade ut över sjön, drack varm choklad,åt bullar och frös om händerna, men det var det värt! Sjukt mysigt! Kändes lite som när man var liten.

På vägen hem var det en galen hund som skällde argt och vägrade släppa fram konduktören som försökte kolla biljetterna. Ägarinnan säger lite surt till konduktören att hon"Gick för fort så att hennes hund blev rädd"....Hunden skällde på flera av de påstigande passagerarna kvinnan skyllde sin hunds dåliga beteende på alla utom hunden (och sig själv, som inte uppfostrat den).. Alla borde inte få ha hund.

Väl framme vid Kungsträdgården gick vi in i en trevlig dansk designbutik = Dålig ide när man inte borde göra av med pengar. Jag kom i alla fall ut med en ny kudde (alltså en sovkudde) som kändes helt fantastisk! jag hoppas att den lever upp till mina omänskligt höga förväntningar!!
Kvinnan i butiken gjorde en idiotsäker plombering på kudden (se bilden nedan). Om snörena var kvar så hade jag 8 dagars bytesrätt men om jag "bröt plomberingen" dvs knöt upp snörena så var det inte bytesrätt längre....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar