onsdag 3 december 2014

Knäppt att det ska vara så svårt att hitta/ta sig tid att skriva några rader! Jag har jobbat mycket kväll den senaste tiden så när jag kommer hem är det i princip Sov dags direkt! Nu behöver jag "sova" ca 10 timmar per natt... jag anitar att det beror på allt osovande jag ägnar mig åt. Ska bli VÄLDIGT skönt att slippa gå upp och kissa var femte minut när barnet väl är ute!
I helgen köppet vi vagn!!! det blev en kronan som vi hittade på blocket för typ halva priset jämfört med en ny:)! Tjoho! Här är vi på väg hem!


Nu är även en skötbords hörna fixad och invigd av Hedvig i helgen! Igår gick vi in i v 28 (av 40) käns kul! På ett sätt käns det som att tiden går i snigelfart och att jag alltid kommer vara gravid. Men samtidig käns det som att veckorna flyger fram! Som att det nyss var v 13! Nu ser jag iallafall ut så här!

Aningen trött på denna bild. Det är dock standard just nu. Någon håller på att dra ner mina järnvärden hela tiden... Nästa fredag ska jag/vi till barnmorskan så då får vi se om jag kanske får trycka i mig de där järntabletterna i allafall..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar