onsdag 17 december 2014

v 30


Idag snöar det! Hurra nu känns det som december på riktigt!  Jag har sovit igen det jag inte kunde sova i natt.. Jag tror att det är en dansare eller gymnast där inne!För tillfället gillar hen att lägga sig raklång på tvären, så det känns som att jag har svalt en planka. Vi var på kontroll på BB i fredags. De mätte magen, tog mitt blod (blodprov) samt lyssnade på hjärtat i en uråldrig tratt och med en maskin med högtalare så att vi kunde höra. Allt verkade strålande bra så det var ju skönt! Mitt blod var bra, hade dock ett järnvärde på 111 så jag får nog börja käka de där järntabletterna trotts allt. Jag provade att äta dom (niferex) för ett tag sen men min mage ballade ur totalt så jag slutade. Sen dess har jag ätit allt jag kan komma på i järnväg men pumpafrön och blutsaft räckte inte hela vägen denna gång. Igår gick vi in i vecka 30:) Barnet kommer att växa ca 200 gr i veckan från och med nu!! crasy! Nu är barnet ca 40 cm och väger ca 1,4 kg:) 
Min kissblåsa är knappt existerande längre, funderar på riktigt över att sova i badkaret då jag ändå befinner mig på toan största delen av natten.
10 veckor kvar till förlossningen!!!:) Det känns otroligt spännande, förlossningen är spännande som utmaning men framförallt så kommer vi att få träffa vårt barn! Overkligt häftig känsla, snart är det!

1 kommentar:

  1. Jag längtar och längtar och vill hålla och krama och vara mormor!!!!

    SvaraRadera