lördag 10 januari 2015

Godmorgon lördag!

I går var vi på vår första föräldragruppträff på Södra BB! det var supertrevligt. Vi pratade om normala förlossningar "när allt går som det ska", fikade, kollade på när barnmorskan drog ut en docka ur ett låtsas bäcken samt avslappnings andades i grupp. Jag har läst ganska mycket om just förlossningen så det känns tryggt att jag har bra koll på vad som komma skall!


De andra "föräldrarna" var super trevliga och glada! Alla var oroliga för olika saker, någon för förlossningen, någon för att deras tjej skulle ramla i trappor, några för att de inte visste hur de skulle hjälpa sin partner under födandet, någon oroade sig för komplikationer efteråt (Jag) en pappa ville veta alla hemliga knep för att minska smärtan osv:)
Men generellt så var det en väldigt glad stämning! I övrigt sover jag fortfarande inget vidare bilden nedan är från inatt när jag åt macka efter ett långt bad (skulle inte överlevt denna graviditet utan badkaret). Men nu är jag inne i v 33 (av ca38-40) så det känns pepp! bilden är tagen förra veckan alltså vecka 32.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar