onsdag 21 januari 2015

Sista föräldragruppen
Nu ska jag snart skutta iväg på den sista träffen med föräldragruppen! ska bli kul! Idag ska vi prata om amning om jag inte mins fel. Ska tydligen vara rett klurigt! 
Förra träffen pratade vi om smärtlindring det var intressant, vi fick testa lustgas, akupunktur och Selim testade även sterila kvaddlar. Sterila kvaddlar är en metod där man sprutar in en vattensaltlösning under huden, det bildas då en bubbla som ger smärtlindring i upp till  1 timme. Jag hade läst en del om dessa kvaddlar på nätet och fått en bild av att det blev stora bölder av vattnet och att det skulle göra svinont! Så när Selim erbjöd sig att prova kände jag hur svetten började komma. Det roliga var att "bölden" inte var så mycket större än ett myggbett och "smärtan" uppfattade han som ett väldigt milt getingstick eller som en jätte mygga! Så vi får se jag kanske testar en kvaddel eller två om det blir outhärdligt på förlossningen! men annars tror jag att lustgas är min grej!
Nu måste jag springa så att jag inte blir sen!
Tjing!

5 kommentarer:

 1. Har du funderat på att hyra TENS-APPARAT? Sjukt bra hjälpmedel/smärtlindring. Går att hyra genom MVC. Som kvaddel fast tusen går bättre. Samt att man själv ställer in den utifrån smärtan man känner under värkarbetet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har provat en sån på jobbet, tyckte mest den kliade/kittlade men om man krämer på rejält så kan jag tänka mig att den har effekt! Testade du kvaddlar?

   Radera
  2. Sant,på lägsta kittlas det mest..jag körde på mellaneffekten och sen på max! Då jobbade den på bra! Karin testade kladdar om jag inte minns fel men det kändes knappt..eller om det var jag;-) priset på hyra tens kändes rimligt..iallafall fall för mig som gillade tensen.

   Radera
  3. Längtar Till Att Bli Faster!!!!!!!!!!!!!💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

   Radera
  4. Haha högsta nivån blir man ju typ grillad på! 😄
   käns jättespännande att hen kommer ut snart!👶💥 du kommer bli bästa fastern💕
   Kramar

   Radera