lördag 20 juni 2015

Glad MidsommarIgår vaknade jag med spränghuvudvärk, illamående och hjärtklappning.. Glad midsommar liksom.. Så firandet hos Ruth & Pj på Ekerö med sill o grill blev istället pizza o film på åsen. Livet har varit ganska intensivt den senaste tiden. Vi har varit i Linköping på bröllop, hängt i Örebro/osvalla hos mamma o pappa gått på Open Art, träffat vänner osv. Dessutom har Lo varit tjorvig/haft ont i magen på nätterna så jag har sovit dåligt. Resultatet av detta leverne resulterade helt otippat i gårdagens utmattnings krasch. Det är knäppt när man blir sjuk och har en ammande bebis att ta hand om. Hur orkeslös man än är så måste/vill/behöver man ju mata sitt barn!
Allt vi gör kräver numera planering. Nu till exempel har jag 2 timmar egentid och Selim hänger med Lo sen byter vi så får han 2 timmar. Efter det blir det kladdkaka med grädde o Grand Design på tv. Vi testar oss fram helt enkelt!
Nu blir det lite bild bonanza från veckan! Först har vi lite rosa popcorn bilder från årets Open Art!


Lite mer jordnära färger från osvalla:) Mamma kom på att det ju var perfekt att flytta lite skåp när vi ändå var så många hemma... 


En aningen trött Selim med en pigg Lo i pappas ateljé.


                                     Karro och Hedvig som blivit så stor så stor att hon nästan går!!

                                                               
                                                              Bara en fin bild


Lo ÄLSKAR att kolla på träden när vi är ute o går med vagnen. Selim har letat o letat efter grenar att ta in (han vill inte bryta några från träden). I morse hittade han äntligen dessa grenar! Vet inte vem som var gladast han eller Lo, men fina var dom i alla fall  när dom låg där under och kollade tillsammans!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar