måndag 27 juli 2015

Alla borde inte få ha hund

Idag när jag var ute och gick med Lo längs med Vinterviken mötte vi en dam med hund. Hunden såg ut som en vanlig hund förutom att den hade väldigt dålig hållning samt något som liknade en stor ölmage...Aaa juste hunden åkte i någon slags korgvagn. Eventuellt kan tanti ha missuppfattat vad det innebär att "gå ut med hunden". Men smart i alla fall att ta en metallkorg som hunden kunde kissa fritt igenom, måhända även bajsa via. 
När jag kom till Liljeholmen satte jag mig på det nya Cafét nere vid vattnet (som för övrigt är helt sjukt trevligt) och åt en grillad macka. I bordet bredvid mig satt ännu en hundägare. Hennes hund stod vid bordet och tiggde. När den inte fick något skällde den. Kvinnan som ägde hunden hade uppenbarligen inte läst grundkursen i hundpsykologi. När hunden betedde sig dåligt tillrättavisade hon den med att säga saker som "tyst det finns sovande barn här". Samtidigt belönade hon beteendet igenom att ge hunden mat. Varje gång hon gav maten sa hon " Det här är det sista du får, sen får du vara tyst"....Ju mer hunden skällde ju mer mat fick den. Men, men nog om hundar och deras owners.   

På lördag har Lo hunnit bli hela 5 månader!!! Känns som att det har gått helt galet fort! nu åker hon till och med storvagnen (alltså sittvagn som det heter på riktigt). Här är en bild när hon beastar sin gröt...I övrigt tänker jag mycket på hur vi ska fixa en större lya samt vad jag vill jobba med i framtiden. Friskis är kul men det är inte askul att bara stå i repan. Jag behöver få vara mer kreativ annars blir jag understimulerad. Om jag ska fortsätta jobba på Friskis skulle det vara väldigt kul att jobba i projekt med tex nyetableringar, ha personalansvar eller något liknande. Det skulle kännas spännande. Annars står plugga något högt på listan. Just nu lockar livsstilscoach, något med trädgård eller kanske illustratör. De kommande åren känns hiskligt spännande. Jag tror att mycket bra saker kommer ske. Vet inte varför men det bara känns så. 

4 kommentarer:

  1. Tack för dagens skratt....Bilden med damen och hunden ..jag dör 😂

    SvaraRadera