måndag 13 juli 2015

Hi Life
Ibland är det jättekul att ha barn. Ibland vaknar ens barn två gånger i timmen en hel natt. Då är det mindre kul. Stundom tycker jag synd om mig själv och tänker att jag vill ta semester! Kanske en Spa-helg! Bo på hotell, sova hela natten och vakna till en härlig hotellfrukost som jag får avnjuta i lugn o ro utan att samtidigt vara mat till Lo!
Nu har jag egentid i två timmar, det känns lyxigt! Selim Tvättar,lagar mat och är med Loen (som sover). Vi har pratat en del om tid de senaste dagarna. Tiden har nämligen börjat bete sig annorlunda sen Lo kom. Den har en tendens att försvinna väldigt fort om vi inte planerar den väl! Vi har också insett att om vi tänker göra något en dag (tex åka till Ikea eller bada) så måste vi satsa på att åka direkt efter frukost, annars är klockan helt plötsligt fem och vi är för trötta. Förut när jag ägde all min tid tänkte jag inte så mycket på den. Nu när större delen av den tiden försvinner har jag blivit mer angelägen om de ensamma stunder som jag får. De stunder som jag får vara bara mig själv.Vara Linnéa i första hand och mamma i andra hand. Jag tror att det är viktigt att komma ihåg att vara det. Det blir ideligen fokus på bajs, mat, städning,disk osv. Lätt att glömma bort vad som är viktigt på riktigt. Mitt i allt vill jag också hinna med att träna, träffa vänner samt ta vara på sommaren. Men framför allt vill jag fortsätta att vara en bra teammate/fru till Selim. Jag vill kramas och säga att han är bäst! Jag vill dansa i köket till tuffa hipphopplåtar, gå promenader och hitta nya platser. Prata om livet och skratta mycket.
Verkligheten är att det ofta är svårt att orka göra någonting annat en det som är mest akut. När det har varit en tung natt blir det lätt att jag bara ser mig själv och glömmer bort att Selim också kan vara trött. MEN vi gör vårt bästa och vi lär oss hur vi vill vara i vårt nya liv med Lo.

Avslutar detta inlägg med två bilder på Loen för hon är ju trotts allt min favorit! Oftast glad även om det ibland råkar vara nattetid. Här är hon i sin vagn med ko-dräkten (som Selim kallar den).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar