torsdag 23 juli 2015

Mad Max

Kollade på Mad max härom dagen kände mig lite som "Blood bag" fast med milk. Men snart är mjölkandet slut och jag kommer kunna klä på mig vad jag vill utan att tänka på att kläderna ska vara smidiga att amma i. Dessutom kommer jag slippa sova med en amningsbehå som skaver och kliar = HURRA!
Idag var vi med lo hos sjukgymnast då hon har aningen platt bakhuvud. Så hädan efter ska vi ha henne på mage eller i knät hela tiden.... Bye bye babysitter! Mage är inte direkt Los favorit häng om man säger så! Men jag tänker att hon kommer vara glad i framtiden när hon inte är flat-head-girl (trotts lite plågning nu!)

Apropå något helt annat så äger jag nu mera en prima Nerf Gun! Alltså en picka som skjuter skumgummi skott. Det är helt otippat kul! Vi brukar skjuta på grodan på bilden nedan (Förlåt Anne om du läser detta jag vet att den var till Lo, vi bara lånar den lite...) Ett poäng för armar o ben, två för kroppen och tre för huvudet! Än så länge står det 5-5 men det ska det snart bli ändring på!!! 

5 kommentarer:

 1. Haha awesome!

  Tuffaste!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men va roligt med nerf! Va cool du ser ut och snygg teckning!

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera