onsdag 26 augusti 2015

Lägenhetsbyte.se


Det här är jag för tillfället.. Vi håller på att försöka byta vår lägenhet till något större via lägenhetsbyte.se. Det är verkligen ingen stress då vi bor hur bra som helst men jag tänker att det är bra att vara ute i god tid. Och om något bra dyker upp så kör vi på det. Problemet med mig är bara att jag blir lite väl engagerad i det hela. Nu har vi ett byte på G som jag JÄTTE GÄRNA skulle vilja ha. Paret som har lägenheten är dock bortresta hela sommaren så vi måste vänta med visningar till i slutet av september. Mentalt har jag redan har flyttat in! Börjat planera Los rum, tänkt ut olika varianter på hur vi kan ändra på planlösningen utan att göra för många hål i väggarna, grubblat över om kökssoffan kommer få plats samt tänkt ut vart julgranen ska stå. Jag har även kollat på bilderna de lagt upp kanske 100 gånger och så klart även promenerat förbi huset. Jag säger åt mig själv att det är större sannolikhet att bytet inte blir av MEN i smyg tänker jag att vi kommer få det.
Vi får se helt enkelt, jag återkommer i oktober med hur det gick! :)

I övrigt så känns livet väldigt bra just nu. Jag o Selim samarbetar som ett lag på elitnivå! Jag menar naturligtvis inte att våra dagar är problemfria! Det jag menar är att vi är flexibla och har hittills lyckats lösa de bekymmer som dykt upp. Lo växer i raketfart och väger nu fem och en halv månad mer än jag gjorde som ettåring.
På lördag kommer Moa, Jacce, Rubi och minisen i magen hit. Ska bli så himla kul!! Även om Örebro ligger relativt nära Stockholm så blir det ändå inte att vi ses så ofta. Så denna helg är efterlängtad!
Satt och kollade på lite bilder och nostalgi mindes oss som barn. Denna bild är tagen i Betlehem när jag o Moa stolt visar upp våra "All the cats of Israel" tröjor som vi hade inhandlat. Bilden under är också där ifrån.Dessa snygga påskkärringar är fotade utanför huset där vi växte upp i Kilsmo.


Maskeraddax. Moa var prinsessa och jag valde att vara gris...


Denna bild som jag tror jag är fotad på Öland får avsluta nostalgitrippen och inlägget! så fick även bror min vara med på ett hörn :)
2 kommentarer:

  1. Underbara bilder som fyller ett modershjärta med glädjetårar. Hundra kramar mamma.

    SvaraRadera