tisdag 17 november 2015

8 Månader o lite mer!


Nu händer det grejer må ni tro!! Ungen kryper!! Hon försöker även ställa sig upp mot allt hon når... Så det är en ständig vaka! Pratar gör hon också! en så länge fyra ord. Mamma, pappa, hem och wow. De två förstnämnda var inte direkt oväntade. Hem och wow hade jag däremot inte gissat på. Det märks att hon förstår mer och vill mer/blir galen när vi inte förstår vad hon vill! Hon är fortfarande väldigt glad bestämd. Vilket känns jätte kul! Jag börjar se ett slut på våra sömnlösa nätter! I natt blir det 4:de natten utan amning! Första natten var inte så kul. Andra natten vaknade hon en gång vid tre tiden och var lite ledsen men inga större protester. Natten till idag vaknade hon inte för ens kl sex, vilket numera räknas som en väldigt bra vakningstid!! Jag hoppas verkligen att det inte är en tillfällighet!! Juste vi har också börjat öva henne att gå på potta vilket går otippat bra! 
Jag förstår att denna sov o bajs-info kanske inte är jätte intressant för andra än mig, Selim och ev någon släkting. Men det är en sån SJUKT STOR SKILLNAD från hur livet såg ut för bara en månad sen så jag skriver det ändå!  Vem vet hon kanske till och med lär sig gå innan årsskiftet! 
I övrigt får verkligen hålla mig i skinnet för att inte gå banans och julpynta hela lägenheten med tomtar, röda och vita textilier, julejus o så vidare. Det är ju trotts allt bara november! men snart... Jag längtar så till julen och familjen i Örebro. Ska bli mysigt delux!! Los första jul!

Om ni också vill få lite Julfeeling så kom på julkonsert med min kör Sthlm East Gospel den 12 december! Vi kör två konserter, en kl 16.30 och en kl 19.30 Hornsgatan 98!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar