måndag 21 december 2015

Tänder och arga känslor


Lo håller på att odla tänder för fulla munnar! vilket är aningen påfrestande då hon är arg som en  Lo.. Bilden ovan är hennes argaste pose. hon böjer ner huvudet och säger/skriker NEJNEJENEEEEEJ!


Nu har hon fyra tänder och minst två till på gång. Frustrationen över att det gör ont i munnen går även ut över andra saker. Bland annat är hon av försåtliga skäl inte jättesugen på mat. Men det värsta hon vet just nu är när någon tar hennes "grej" ( tex om vi tar pottan när hon hade tänkt inspektera innehållet..), Att klä på sig är inte heller någon höjdare. Att byta blöja är en kamp. Och sova ska vi inte ens prata om! att behöva ligga still måste ju vara höjden av kränkthet... Även om ljudnivån är lika hög som orken är låg här hemma så tänker jag att det är bra. Bra att hon har en stark vilja och bra att hon kommunicerar det hon känner. Hon har även lärt sig några nya glada skills som att vinka och göra hi5! 


På torsdag åker vi till Osvalla för att fira jul. i och med att vi inte har någon bil är det lite av ett projekt att få med allt på tåget. Kläder, julklappar, blöjor, vagnen osv. men det löser sig alltid. Ser iallafall fram mot julen i år! Skönt att komma ut på landet! Vi ska köra en sväng till Motala också o hälsa på gammelfolket ( som dom kallar sig, mormor o morfar alltså!) Det ska bli super! Har inte varit där på hur länge som helst!
1 kommentar: